Där elden falnar (Men fortfarande glöder)

det är lätt att bli blödig och nostalgisk
fast man bara bytt miljö

Vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen
vi hade skogarna i söder, drömmarna i väster
och sandade vägar under hjulen
och vi visste ingenting om verkligheten,
ja vi sökte i det stora efter svar
Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja de orden'
Lars Winnerbäck <3

Kristin I Worcester

Måndag igen. Jaha?
Har haft en obeskrivlig helg med Kristin iallafall. Började med att jag mötte henne på Foregate Station i solsken. Vi styrde vår kos med bestämda steg emot Boston Tea Party där vi satt på uteserveringen och njöt och var allmänt pepp och lyckliga. Vi gick vidare och la oss på gräsmattan i min lokala park, så himla vårigt så det blev nästan somrigt. Sen var jag tvungen att jobba och Kristin hjälpte mig, bless her.
Sen gick vi en alldeles magnifik promenad i skymningen med klaraste luften på länge.
På kvällen åt vi middag med Fiona och Jez, vilket alltid är underhållande. Sen kollade vi på Moulin Rouge och DOOORIAN GRAY!!

På lördagen promenerade vi neråt stan. Dock inte lika fint väder men vi njöt av att känna oss någorlunda normala, haha! Efter lite runtkollande på stan så åt vi på Saffron Quarters som är ungefär som Chili Thai fast de har mat från både Thailand, Indien,Kina och Italien. SJUKT GOTT. Efter det gick vi på bio, Kings Speech. SÅ himla söt film.
På kvällen, efter lite chill med Spice Girls filmen och Carbonara blandannat, så drack vi bubbel och sen gick vi ut. EH....That's all I have to say about that.

På söndag åt vi god frukost och kollade på Pirates Of The Carribean, gick en promenad längst floden, pratade med sjukt söta hundar och förlorade oss i minnen. Jag är nämligen bäst på att minnas.
UNDERBAR HELG

Nu får ni se till att pallra er hit snart tjejer, vissa av er kan flyga, och vissa av er kan ta tåg :D






Positivt tänkande Del 2

(Tänkte försökte göra Positivt tänkande till en återkommande del i bloggen, kan ju sprida lite glädje till andra såväl som till mig själv)

Våren har kommit till England på riktigt nu, som vissa av er kanske redan har läst på Kristins blogg. Idag hade jag lite tid att döda innan jag skulle hämta Maddie, så jag gick och satte mig i en närliggande park i ett linne och njöt av solen. I LINNE. Helt galet.
Vintern lär vara bittrare, men den är definitift kortade i England.

På fredag kommer Kristin! LYCKA.

Underbar helg i London

Min helg i London var fantastisk. Efter några smått panikslagna telefonsamtal lyckades jag och Aina mötas på Paddington Station, och det var otroligt fint att träffa henne igen. Han dock inte ses så jättemycket just då eftersom mina föräldrar kom en kvar senare. Efter många kramar från Mamma och Pappa och Aina, gick jag och föräldrarna och käkade på en sydamerikansk resturang i Notting Hill där vårat mycket fina(Ja, ellerhur Mamma?)hotell också låg. Sara och Mathilda skulle äääälska det, det fungerade nämligen så att de kom och serverade kött och kycklig till bordet md jämna mellanrum tills dess att man satte upp en skylt som indikerade att man var mätt. Höhö. Efter det gick vi vidare och jag bjöd m&p på varsin Mojito och jag drack strawberry bellini.

På lördagen utforskade vi Notting Hill och Portobello Road. Vi såg fina gatumusikaner, en gammal man med hunden på axeln, miljontals andra turister och mycket annat. Vi köpte pajer och cider och mötte upp Aina i Hyde Park för picknick i vårsolen. Helt underbart. Sen lämnade mamma och pappa oss själva och vi catchade up om allt, drog internskämt och lyssnade på bästa musiken. Vi gick sen igen Hyde park, nerför oxford street, där vi insåg att vi hade samma låt på huvudet och var tvungna och stanna i ett gathörn och lyssna på den för att få ur den. The Vaccines- Wolf pack. What-a-song. heh-he-hehe.
Efter det köpte jag och päronen biljetter till Thriller Live. Herregud. Bland det bästa jag sett. Jag är en snobb när det kommer till Michael Jackson, men dessa killar och tjejer gjorde mig inte besviken. Speciellt bra var en 19 årig kille från Manchester, som dessutom var den enda vita i gänget, och han fick alla favorit nummer. Tänk er denna killen rocka loss Beat It, Dirty Diana , They don't really care about us, OCH GÖRA DET BRA. Allt detta avnjöts till rosé vin. LYX!
Efter det gick vi en låång promenad tillbaks till Notting Hill och åt på en Mexicans/Cubans resturang och sen tillbaka för att sova. Härligt.

Idag har vi varit i Camden och shoppat vintage och fikat. Också härligt.
Nu ska jag mumsa på estrella chips och godiskungen-godis som mamma och pappa hade med sig.
PUSS





She said take me to London, Tell me something I don't Know

Ska alldeles trax börja gå neråt stationen för att sedan ta tåget mot London. Där väntar Aina på mig och senare mamma och pappa. Extremt efterlängtade människor!
Har inte planerat alldeles inför helgen, blir intressant att se vad staden erbjuder denna gång!
PUSS

Min jakt på goda chips i England



Har äntligen hittat dem! D-E-M. THE CRISP. De godaste hitills iallafall. Har varit på svältningsfronten när det gäller chips i England, men nu har jag äntligen hittat några riktigt goda. Lyssna bara; Extra.Crunchy. Cheddar.Sour.Cream. Det står Made to share i hörnet. NOT BLOODY LIKELY!

I'm makin eyes through my sharp sunglasses



Jag har köpt nya solglasögon! Nu är jag redo för sommaren. Nästan iallafall. Och kommentaren från Sara, Kristin och Mathilda i stil med "Shteek!" är förbjudna!!

Ikväll ska jag barnvakta. Lilen kommer hit dock och vi ska kolla på film och så. Vet dock inte vilka, men det kan jag skriva om imorgon eller så :)
Pussssss

Visdomsord från Maddie Clarke-Newell

Imorse vid frukostbordet:

"Stina, you need to find a boyfriend, or you'll die alone!"

Åh tack för upplysningen Maddie, verkligen, tack så väldigt mycket. Haha

Lördag

Idag har varit en bra dag.
Klockan tio begav jag mig ner mot stan för jag skulle träffa Lilen, en ny au-pair i Worcester. Nej, det är inte hon som har tagit efter Helen, utan en helt annan. Hennes barn går på samma skola som mina barn, men vi har inte vetat om varandra fören nu. Det var Fiona som fixade det.
Vi träffades i stan och gick och satte oss på Boston Tea Party, mitt favorit fik. Lilen visade sig vara en sjukt fin person! Hon är född i Argentina, samma stad som Che Gueavara föddes, men flyttade till Spanien när hon var tolv. Hon gillar Jimi Hendrix och mycket annan rock musik.
Efter att vi suttit på fiket en lång stund gick vi för en shopping runda. Vi hittade en marknad där de sålde gamla cd och lp-skivor. Allt från Beatles till Aqua hade dem, helt underbart, och Lilen var minst lika exalterad.
Sen mötte vi upp Anais och Dorean utanför katedralen, och med mycket möda tog vi oss till toppen där vi satt och pratade ganska länge. Sen satte vi oss på ett fik igen, fast denna gången allihopa. Nice.

Tänkte visa lite av dagens inköp:




Fortfarande världens bästa film. SÅ DET SÅ



glöm inte.....

RSS 2.0