Jeudi

Idag har jag exakt en månad kvar här. Jag ser fram emot att komma hem till ett rent kökt utan högljudda holländare, fullt kylskåp och, vänner, mitt rum med alla mina saker och framför allt min SÄNG. Och mamma och pappa också såklart.
Jag kommer sakna atmosfären i Montpellier och skolan, att det är folk som dricker vin på uteserveringar överallt,att luncha i parker och att lära mig något nytt varje dag. Jag lever verkligen i en bubbla just nu och det kommer troligtvis bli trist att spricka den bubblan. Tillbaka till riktiga livet. Iochförsig kommer det vara början av sommaren när jag kommer tillbaka och det innebär ju rosévin, blommig klänning, altaner, och SIESTAFESTIVALEN. Förhoppningsvis jobb på vikarieförmedlingen också. 
Ikväll är det en bar som heter Le Huit som gäller, för att fira Ieke's (holländsktjej på residencet) 19-årsdag!

Varning! Inlägg om I-landsproblem!

När jag var i England klagade jag i ungefär två månader över att jag inte hade internet. Nu är det ännu ett I-landproblem som plågar mig; JAG HAR INGET VARMVATTEN. Jag dushar i kallt vatten. Jag tvättar håret i kallt vatten. Jag diskar i kallt vatten. Hygieniskt? Nej! Obehagligt som fan? JA! Känner mig som en isbit.
Var i skol-receptionen, precis som alla andra som bor här, och klagade innan idag. Ieftermiddags var den en man som var här och fixade och donade i ungefär 15 min innan han gick. Tydligen utan att ha gjort något av resultat. SUCK.
JAG VET att det inte är något att klaga på, att det finns ungefär tusen miljoner som har det värre, och att jag bara borde skärpa mig och vara glad istället. JAG VET också att jag behöver varken internet eller varm vatten för att leva, och att det är otacksamt av mig att ens klaga.  Tyvärr hjälper det mig inte just nu.
Och med franskan går det också bra, HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Allez, venez, laissez faire l'insouciance

 
Såhär såg min helg ut ungefär. I fredags gick vi ut, och det va en himla kul kväll. Vi var ett stort gäng med Ila studenter från min klass och från mitt residence. Igår stannade jag hemma största delen av tiden, förutom när jag handlade mat. Orkade även städa mitt rum, wohoo. 
Idag åkte jag Tora, Juliette och Heleen till stranden och chillade. Har nog lyckats få lite färg ockå.Niiiice.
PUSS

Un week-end avec mes parents

I helgen var Mamma och Pappa och hälsade på mig, vilket var supertrevligt! Det var en helg som bestod av en del vin, påsk-picknick på hotellrummet,  mycket resturang besök (skaffade oss tillochmed ett stammis-hak), dagsutflykter till Camargue och Nimes och Uzes. Kändes lite tråkigt när de åkte hem imorse men nu har jag en bokad biljett hem till sverige den 25e Maj. Vi ses snart :)
 

RSS 2.0