De fem bästa låtarna EVER

Utan kronologisk ordning :

Michael Jackson - Beat it
Kings of Leon - Knocked up
The Beatles - While my guitar gently weeps
Julian Casablancas - Out of the blue
The Fratellis - Babydoll
Classic
Lär ha glömt någon väldigt väldigt viktig låt nu, men det får duga för tillfället.
Puss

Söndag

Ännu en fin helg går mot sitt slut.
Igår var jag och hälsade på Kristin! Kändes som det var dags att jag besökte hennes hoods, speciellt med tanke på att hon åker hem om cirka 3 veckor!
När jag kom dit igår eftermiddag började vi med ett pubbesök. Åt en god chicken burger(för omväxlingens skull liksom). Sen gick vi till en annan, mer pittoresk pub och tog några glas och pratade om livet och allt vad det innebär. Efter det gick vi och såg Pirates of the Carribean 4. MYCKET bättre en den senaste, blev inte alls besviken faktiskt.
Sen blev vi hämtade av Kristin kollega och vi åkte igenom gröna fält och en mörkblå kvällshimmel. Fint.
Var himla kul att se hur Kristin bor. Jag gillar det, luften var frisk, himlen nära, och en känsla av gemenskap mellen de som bodde där. Vi spenderade resten av natten med att bara prata om allt, allt , allt. Somnade gott.
Morgonen efter blev kul, haha. Vi tänkte ha picknick utomhus i Melton, men det började regna. Så då hade vi ungefär 2 minuter på oss att ändra om våra planer innan vår poteniella skjuts gick. HAHA. Vi fick låna Kristins chefs lägenhet (en äkta ungkars lya) , och hade picknicken där och kollade på Bridget Jones diary.
Efter det gick vi till ett Café och insåg att vår tid tillsammans i England är över. HUR HÄNDE DETTA? HUR BLEV DET VÅR SISTA HELG I ENGLAND TILLSAMMANS?HUR ÄR DET REDAN I SLUTET PÅ MAJ? Vi försökte på något sätt sammanfatta tiden här, gick väl sådär, eller Kristin?
På ett sätt är det väldigt sorligt att vår tid här går mot sitt slut. Men denna helgen kändes på något sätt som en början. Början på ett slut. Ett slut som jag är mer än redo för.

Måndag

Måndag igen. Suck.
Hade en fin helg iallafall. Denna gången "hemma" i Worcester.
Hade en lugn fredagkväll som spenderades med Anouska och hennes kompis Mille, och en film som hette Sydney White. Tjejig College B-Film när det är som bäst. Tjejerna hade sleepover och jag fick sånt flashback från när jag själv var tolv år och hade massa sleepover. Good times.
På lördagen åkte jag och Sabrina till Birmingham och shoppade. Sabrina älskar att shoppa(som jag). Ni skulle sätt när vi tog hissen ifrån parkeringshuset några våningar upp, när hiss-dörrarna öppnades direkt in i Bullring(birminghams största shoppingcenter). Hennes ögon tindrade, haha. "Im in heaven!"
På kvällen blev det utgång, med mycket dans och skratt och härligt tjejgäng.
Igår städade jag mitt rum, läste HarryPotter, försökte plugga lite engelska och sådant.
Idag jobbjobb.

Cambridge

Hade en sån himla fin helg i Cambridge. Helgen har bestått av god mat, solsken, häng i parker, span på punt-killar, Harry Potter, otroligt fint sällskap, svensk radio och samtal, ännu mer park och ännu mer Harry Potter men framförallt BÄSTA människorna. Efter en sådan helg känner man sig alltid så blessed med hur fina vänner man har.

Fredag

Borde igentligen gått och lagt mig förlängesen med tanke på att mitt tåg till Cambridge går 06.33 imorgon. Varför lyckas alltid Kristin övertala mig till sådant GALENSKAP?
Blir nog definift en bra helg I Cam även om det inte ska vara toppenväder. Bra sällskap är det enda man behöver för att trivas, enligt mig. Det är jag ju garanterad i helgen.
Saknar dock väldigt många. Hmm.
Värsta ovädret innan. Ösregn, blixtrar och dunder så att det skakade i hela huset. Har engelska hur åskledare eller borde jag oroa mig?
Nej ju SKA jag gå och lägga mig. En dusch först kanske. Herregud, om det är något jag inte kan så är det att BARA GÅ OCH FUCKING LÄGGA SIG. Konstans battle med mig själv varje kväll(och varje morgon när jag är så trött för att jag inte gick och la mig. Det är en ond cirkel det där)
Vilket svammel. Kul läsning för er, MOHAHAH

You belong to the city now

Har haft en magnifik helg hos Aina i London.
Började med att vi träffades på vårt vanliga ställe på Paddington. Vi tog oss sedan till Leicster Square och köpte biljetter till Phantom Of The Opera. Vi fick tag på riktigt bra biljetter till 2.30 showen, så vi hann äta lite donken-mat innan. Sen gick vi igenom solskens-London och var peppade på att bli förtrollade. Och förtrollade blev vi. Herregud vad mäktigt det är. Trodde inte det skulle va lika bra som förra gången jag såg den,men det var det bannemig! Aina var lika mållös som jag. Finns inga ord för det. Det närmaste man komma magi.
Efteråt åkte vi en trång och varm och härlig tube-resa och köpte mat och dricka inför kvällen. Solen gick ner och vi satte oss på Ainas backyard och drack redbullvodka(vad annars?) och lyssnade på bästa musiken(när jag säger lyssnade menar jag ungefär skrika med till)
På vägen in charmade vi busschaufförer och sjöng ännu mer, haha. Vi tog oss till slut till Afterskoolclub, som var riktigt riktigt bra. Bra musik, lovely people(höhö) och bra stämmning.
Tog sen en låååååååång bussresa hem i gryningen.
På söndagen vaknade jag alldeles för tidigt så vi bestämde oss för att åka till Brick Lane och titta runt lite. Tror inte vi hittade vad vi letade efter dock, haha.
Helt otroligt fin helg som tog slut alldeles för tidigt.
SNART IGEN.
Så glad för att jag har så fina vänner.
Idag har jag fikat med Anais, Lilen och Au-pairen som tagit över Helens plats, Sabrina. En glad tjej från österrike. Verkar jättetrevlig!
PUSS

RSS 2.0