My Favorite Men

Jim & Joe , In-fucking-deed, kärlek på det.





Dominic, Billy och Elijha,Världens mest fulsöta killar, roliga som få och alldeles, alldeles underbara...




Look around you, all you see are symphatetic eyes

Varför kan man inte få skratta med sina vänner åt töntiga saker, HELA TIDEN? Vad fint livet skulle vara. Vad fint livet skulle vara om man slapp ekonomi-plugg, man slapp allt annat tråkigt, och om livet bestod av skratt, leenden,solsken,solnedgångar,sjöar och hav, och  fina skulderblad och käkben.


PUSS

Vi drar till fjällen....Dag 2.

Idag kom vi till åre, och åkte skidor för första gången i år.

Dagens lärdom: Åk aldrig skidor, utan frukost i magen, och md pjäxor som är helt fel. Till slut kan du inte stå på dina skidor!

Dagens sämsta: Dimman! Ser dock ut som den har lättat nu.

Dagens charmigaste: Brittiska paret som satt nära mig; 
British Gal: Honestly, You have no idea what my bum feels like!
Cute British Guy svarar: Awhh, Poor Ladey

Dagens Fråga: Finns det fula killar här? svar på frågan : NEJ!


Dagens Film : Gone with the wind
 


Vi drar till fjällen......

Är nu i östersund, där jag ska sova inatt, innan vi drar vidare emot Åre Imorgon. Kan ju säga att detta var helt klart den bästa fjällen-bil-resan någonsin. Vi åker halv sju, och jag sover i bilen fram till halv elva, då vi stannar i filipstad för att äta frukost. Jag sitter halvsovande och äter en macka då en bil stannar brevid oss. En familj stiger ut, och tillhörande dom en kille, med svart hår, gröna intensiva ögon, och en vit mössa. jag hinner tänka att "vafan, den där mössan känner jag igen" då jag kommer på att det är ju ROBIN BENGTSSON som var med i idol! Jag springer någorlunda galen, efter honom in till statoil kiosken, där han köper godis. Jag vågar aldrig gå fram till honom,men jag står och tittar på honom medans jag låtsas kolla på tidningar.

Lite senare under dagen lyckas jag skrämma en familj ur vettet då jag ensam står med mon mobil och sms:ar, och ett sms från sara var sjukt roligt, så då var jag tvungen att ge från mig ett asgarv. Familjen som står nära, kollar vettskrämt på mig, och sedan puttar mamman och pappan in sina barn i bilen och åker snabbt där ifrån. DET BJUDER JAG PÅ!
Hörde även lite sydstats dialekt, såg lite Dilfs, och åt lite chicken burgers.

Ikväll har jag pratar om Irland, ätit köttgryta och druckit vin.
Imorgon är det åre som gäller.

PUSS

This will be the day that I die.

Världens finaste dag! Lunch på mackmakeriet ( ja jag har lärt mig att äta där nu!) , sjukt gott. Sen kollade vi på Romeo & Julia på engelskan, versionen från sextiotalet, och jag fick min teori att alla från 60-talet är snygga bevisat. Jag blir alltid lika uppslukad av replikerna från denna pjäs, så underbart vackert. Efter skolan gick jag och Sara och köpte glass, en twister( spirello igentligen) till mig, sen köpte vi cocacola för att sätta oss på hennes altan, med världens bästa utsikt , och lyssnade på sjuttiotals pop, sjöng, skrattade så att vi rullade runt på hennes altan, och var allmänt lyckliga och hippie aktiga, medans vi njöt av den nedgående solen, över vättern. Imorgon lär det bli lika fint, filmkunskap, shopping, lunch med tjejerna, och pizza med Sanja på kvällen väntar! :)   Livet är rättvist.'
Puss

RSS 2.0