When the beating of your heart, echoes the beating of the drums There is a life about to start when tomorrow comes

Så då var jag inne på sista veckan i Sverige innan jag åker till Montpellier. Jag har väldigt lite ångestkänslor och väldigt mycket pirr.  I Fredags jobbade jag min sista dag på Råslätt och det var blandade känslor. Vemod som beblandade sig med känslan att det ska bli skönt att slippa för ett tag iallafall. Jag hade med mig Thriller albumet och visade massa Michael Jackson musikvideos för entusiastiska femåringar, och när jag gick dansade de till Beat it. Mission complete, hehe.
 
I övrigt är jag fullständigt besatt av Les Miserables efter jag såg filmen förra veckan. Kan inte sluta lyssna! Mamma börjar misstänka att jag autistisk. Älskade den storslagna, episka,klassiskt musikal-andan i det hela. Väldigt mycket fina män dessutom. Bäst helt enkelt. 

Stockholm's cold but I've been told I was born to endure this kind of weather When it's you I find like a ghost in my mind I am defeated and I gladly wear the crown

Med lite grupptryck och press skriver jag nu äntligen ett inlägg. Var ett par månader sen nu. 
Nu är det dock nytt år och nya saker på gång, och därför har jag tänkt bli mer aktiv på bloggen, och skrivande i största allmänhet.
 
Den 3 Februari åker jag till Montpellier. Jag har tänkt lära mig franska på riktigt,och samtidigt leva livet. När jag åkte till England visste jag vad jag kunde vänta mig, hur allt fungerade, hur människorna fungerade och jag förstod deras språk. Det vet jag inte nu. Men jag ser framför mig hur jag sitter och pluggar fransk grammatik på något café någonstans och hur jag kan ha snygga kläder utan att behöva oroa mig för att något barn kladdar mannagrynsgröt eller dylikt på mig. Ska bli skönt (och nervöst) att möta våren i en annan stad. Jag känner mig tillochmed sugen på att lära mig något nytt. Nästan.
 
Här är dessutom några bilder från nyår(förlåt om någon misstycker, HAHAH)
 
:
 
 

RSS 2.0