Lördag

Då var det min tur att få feber, antagligen blivit smittad av Maddie. Kul, jättekul! Blir en innesittar dag med massa film. Ett tunt lager av snö har bildats på marken och på taken, men jag har hört att ni har jättemycket snö i Sverige.

Hade en trevlig kväll igår tillsammans med fransyskorna. Vi avnjöt riktig engelsk kultur genom att dricka öl, äta chips och kolla på Green street hooligans. Sen kollade vi på Get him to the greek. Tjejerna gillade de båda. Fint! På kvällen fick jag feberfrossa, men det dåliga kan man ju bortse ifrån, haha.

Jag har en ny besatthet , i form av en tv-serie; Misfits! Söta irländare, vackra welsh-men och superkrafter, och underbar humor i en mycket underbar blandning!


Det var nog allt för tillfället.
Jul-lov om mindre än en månad!
Puss


The leaves are brown, And the sky is a hazy shade of winter

Haft en fin dag. Jobbade på morgonen sen begav jag mig till stan för en fika med Helen. Det blev en riktigt lång fika med massa prat. Känns fint att få så bra kontakt med någon trots att man inte riktigt pratar samma språk alla gånger.
På eftermiddagen har Nush från turkiet, som var au-pair här 2008, varit här. En mycket trevlig tjej det också. Kollade på Get him to the greek med henne förra lördagen.
Ikväll blir det att läsa Lord of the rings för hela slanten.

Utsikt från mitt fönster imorse


Cardiff

Helgen har varit underbar!

I fredags mötte jag upp Kristin i Birmingham där vi tog bussen mot Cardiff. Det blev en resa med julmust, mackor och sagolikt landskap. När vi kom fram lyckades vi utan komplikationer hitta oss fram till vårt hostel, medans vi citerade massa ur Bröderna Lejonhjärta av någon anledning.
Efter vi hade lagt ifrån oss vår packning och snyggat till oss begav vi oss ut. Vi köpte biljetter till Harry Potter. Efteråt var vi tvungna att sitta kvar lite i biohuset och ta igen oss lite, eftersom vi var så betagna av filmen och utmattning efter ett smärre akutfall av kissnödighet. Efteråt hamnade vi på en latinobar och drack drinkar.

På lördagen blev det shopping för hela slanten. Hittade en klänning, en kjol, en top, en ring och en kuvert-väska.  Vi hanterade också en kris-situation, så bra är vi.
På kvällen var det utgång som gällde. Goda drinkar, efterblivna irländare, nostalgi-musik, klassiker, walesare med shysta moves, och dans dans dans!

Idag har vi varit på museum, sett världens gulligaste barn och lärt känna hunden Kim och suttit på två fik.

En underbart knasig och fantastisk helg <3



Onsdag

Det är hög mys-faktor på mitt rum nu! Har tända ljus, en iskall coca-cola och kyrkklockor som ringer utanför. Dessutom har jag fått ett fungerande element, så inatt kanske jag kan sova utan raggsockor och morgonrock?Även om man inte tänker på det hela tiden så sker det små framsteg dag för dag. Vissa dagar känns nästintill kaosartade och vissa dagar, som idag, flyter på fint.

Lunchade med fransyskorna idag. Vi började prata om jul, då vi alla tre ska hem, och vi blev helt lyriska och tårögda.Tänk att det ska behövas distans ibland för att man ska uppskatta det man har på riktigt.

Nu ska jag avnjuta min coca-cola och börja läsa sagan om ringen precis som jag lovar kristin.
Idag är det dessutom en månad kvar till Kings of Leon. Jag kan knappt fatta det!
På Fredag är det Cardiff som gäller, hurra!

Puss

Höst i Worcester



Måndag

Det är höst på riktigt nu. Snart vinter tillochmed, löven ligger inte sådär fint och fluffligt längre , de är klistrande mot marken halft förmultnande. Då får man se fram emot jul!
Har inte så mycket att tillägga om dagen, så jag bjuder på en bild på mig och mamma istället


Veckan/helgen med mamma och pappa

I onsdags kom mamma och pappa hit. Har haft det alldeles underbart tillsammans med dem. De kom hit onsdags förmiddag. Jag mötte upp dem på deras bed and breakfast som låg nära huset där jag bor. De hade med sig lösgodis,Estrella sourcream and onion chips, pappas hemmalagade kanelbullar, svenska Elle och Cosmopolitan, r aggsockor , vinterjacka, och sist med ABSOLUT inte minst, FALUKORV!!!! LYCKA!!
Efter många kramar gick vi in till stan och åt lunch på Boston Tea Party, himla gott! Sen köpte jag vinterskor med mammas plånbok och sen visade jag run dem i staden. På kvällen efter jag slutat jobbet så gick vi och åt på en resturang mittemot deras B&B, sedan vidare till en närliggande pub. Jag bjöd mina föräldrar på varsin öl för första gången! Jag börjar verkligen bli vuxen.

På torsdagen fortsatte jag att visa dem staden och vi kollade in katedralen i staden som jag inte sett innan dess. Mamma tyckte det var dags för mig att se den. Sen var jag tvungen att barnvakta på kvällen, så mamma och pappa åkte och hälsade på sina vänner i Southam. Jag lagade korvstroganoff åt flickorna. Maddie var lite tveksam till det, men Anouskha gillade det faktiskt! Duktig flicka! Efter de gått och lagt sig frossade jag i mitt chips och godis och Forsyte Saga med Lee Williams.

På Fredagen var jag ledig så jag tog med mamma och pappa till Mallvern Hills. Var tänkt att vi skulle vandra lite, men tyvärr var det för dålig väder för det så det blev pub istället. MYS!
På kvällen var föräldrarna bjuda på middag hit, och det blev en lyckad kväll med mycket vin, prat och fyrverkerier utanför eftersom det var bonfire-night, eller Guy Fawkes night som man också kan kalla det.

Igår åkte vi till Birmingham och efter att vi hade checkat in på vårt hotell och strosat runt lite i stan tog vi oss till St.Andrews Stadium för att se Birmingham Fc - West Ham United. Så himla kul var det, underbar stämmning. Alla var verkligen on fire. Skrek, sjöng och var allmänt taggade. Det blev 2-2 i matchen.
Efter matchen gick vi till en pub som hette The Shakespeare och jag drack drottningbärs cider! Dock inte fullt lika god som hemma, men ändå. Sen gick vi tillbaka till hotellet för att chilla lite, Liar Liar gick på tv. Sen gick vi och åt på Thai resturang, himla gott!

Idag har vi shoppat i Birmingham och vi gick även på en utställning av Album cover artwork. Såg orginal omslag från Jimi Hendrix, Beatles, Queen, David Bowie m.fl. Där fanns även orginal statyn från Clockwork Orange som de dricker mjölk hur. NICE.
Nu är jag tillbaka i Worcester. Måndag imorgon=jobb. Hmm. Mend det ska väl gå bra det med.
Har haft en underbar vecka och helg iallfall, tack mamma och pappa!!
PUSS




Måndag

 Hade en jättefin helg i Cambridge, hos Malin och Luke. Den innehöll shopping,lunch vid floden, extremt god mat på resturang , fint umgänge, fika framför öppen spis, fika, mer fika, himla mysigt! Jag gillar verkligen Cambridge, tycker staden har en speciell känsla på något sätt. Var himla kul att träffa Malin och Luke igen.

Idag har Maddie varit ledig från skolan så hon och jag var på biblioteket i Worcester , sväng. Passade även på att kolla in Muséet på ovanvåningen, men blev inte jätte imponerad. Jag skaffade förövrigt ett lånekort, så nu ska jag se till att läsa massa. Hejja!
Försökte lära Maddie lite svenska. Hon ville lära sig att säga "I like cheese", så jag sa "Ost är gott. Hennes svar var; "Gott? Is that goat?". Nja,inte riktigt, bara nästan. :)

På onsdag kommer Mamma och Pappa! Hurra!
Pusss

RSS 2.0