Arrival

Nu är jag här, Finally! Det var den mest nervösa flygresan jag varit med om, men det gick trots allt bra. När jag kom ut ur flygplatsen stog Jez och väntade på mig med en skylt med mitt namn på. Himla trevlig man, men typisk brittisk humor. Vi pratade om musik och det framkom att han gillar kings of leon, men vi har en granne som är ett stort fan av dom FINT. Vädret är mycket värmare här ska också tillläggas. Jag kommer fram till huset där jag nu ska bo i ett år, och det är så typiskt brittiskt det kan bli. Jag kommer trivas här. Flickorna jag ska ta hand om har pratat oavbrytet sen jag kom hit och tills de gick och la sig, vilket betyder att de inte är blyga eller svåra. SKÖNT. Har druckit vin med föräldrana och försökt lära som namn på svenska städer, vilket gick sådär. Men skrattat har jag iallafall gjort! Mitt rum är fint, och det har tillochmed en dvd! Inte så stor tv kanske men ändå. :) Imorgon ska jag lära känna flickorna bättre, spendera lite tid med dom och så. På eftermiddagen ska jag åka in till Worcester och fixa ett nytt simkort, och en adapter. Allting fint hitills!
Kram!

Bye Bye Love

De två senaste dagarna har bestått av Hejdå, avsked och farväl. Imorgon kommer bestå av Hello, nya bekantskaper och nya platser. Imorgon lämnar jag sverige, och kommer inte kommer tillbaka för ett år, det känns konstigt, roligt, pirrigt, sorligt, spännande, coolt, nytt. Vem vet vad året kommer att innehålla. Det känns i vilket fall som helst bra att veta att jag gör det jag har tänkt göra sen jag var tio år.

puss


Lördag 27/8

Bara några få dagar till avresa nu. Känns surrealistiskt. Jag har börjat packa, men vart börjar man på ett års packing? Förrvirrande och överväldigande är vad det är. Samtidigt så är jag så sjukt spänd och förväntansfull inför mitt år i England. De senaste dagarna och de kommande dagarna spenderas med packing och avsked. Igår var det sista kvällen på Bongo, och det var blandade känslor, mycket bra musik, snygga människor, bästa vänner. Min säsong på Bongo är iallafall avslutad. Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska...ja..umgås :)

puss

So I know I must show, It's my show



De släpper nytt! Den 18 oktober! AHHH.

We walked on frosted fields, of juniper and lamplight

Idag har jag varit på stan med Aina. Vi letade outfits inför fredag, mycket viktigt! Hjälpte Aina att fynda ganska så rejält :) Vi hann även med lite cocacola och annat. Såg massvis av studenter i overaller och gymnasieelever. Känns väldigt konstigt att se människor börja skola igen, när man själv inte gör det. En ny fas i livet som tar sin början, antar jag.
Igår var jag hemma hos Sanja och hade en klassisk sanja-stina-kväll. Vi lagade falukorv i ugn och potatismos och kollade på Remember me , väldigt bra film! Tror inte att det endast är på grund av Robert Pattinsons medverkan . :)
I söndags var jag hemma hos Sara och hade en klassisk sara-stina kväll. Tacos i solnedgång, Alladin( har du problem, KRÅKA?) , Myntandes av massa uttryck (You're bleeding like a picasso!)  och Green Street Hooligans. MYCKET fina dagar vill jag säga. Misstänker att de kommande dagarna blir lika fina :)

Puss /
Stina


Mest spelade just nu


To England, Where my heart lies

Ja. Nu är det helt klart. Jag åker, den 31 Augusti, 17.20. Till England. Närmare bestämt till Worcester, en stad söder om Birmingham. Jag kommer ta hand om två Flickor som är 8 och 11 år, vilket är en ganska skonsam ålder för mig som Au-pair att hantera. Det finns mycket och många jag kommer sakna här hemma i Jönköping, men kanske desto mer nytt jag kommer uppleva. Jag åker om två veckor ungefär, och jag har precis börjat förbereda saker. Jag har två jobbdagar kvar på Rosendala äldreboende , sen ska jag spendera min tid fullt ut till att få klart allt innan avresa och umgås med dem jag älskar mest. Jag är så spänd och förväntansfull, men ändå kan jag inte riktigt fatta att jag ska vara borta i ett år.


RSS 2.0