Malvern Hills



Yes, jag vet vad som är viktigt i livet.



Lite bilder från Malvern Hills, när jag, Anais och Elena var där förra veckan. Vem kunde tro att jag faktiskt skulle kunna uppskatta natur och landskap? Kanske börjar jag bli en aning vuxnare. En annat tecken på ålderdom är när Fiona kommer hem med en ny strykbräda, och jag faktiskt blir GLAD över det. Hurra, nu kan jag stryka lättare, Hurra, den har en hållare för strykjärnet!

Elena har nu flyttat, så nu är det jag Anais kvar. Det har dock kommit en till Au-pair till familjen Elena bodde, återstår att se när vi träffar henne. '

Jag och Anais var i Birmingham i Lördags, och det var en mycket häftig stad med mycket folk och shopping. Vi träffade tre andra fransyskor , som jag inte fick någon kontakt med alls eftersom de vägrade prata engelska. Lycka till i storbrittanien , tjejer!

Imorgon är jag inte 18 längre. Herregud vad snabbt tiden går. Vart tar den vägen?

Puss

Mr. Brightside



Klassisk låt, sjukt snygg video, och en otroligt fin Brandon Flowers. Kan inte bli bättre!

Måndag




Lite bilder från helgen, som var himla fin! Kristin kom på fredagen och åkte hem tidigt imorse. Vistelsen har bestått av mycket prat om allt mellan himmel och jord, mycket sagan om ringen repliker, mycket skratt som resulterar i rullande på golvet, mycket vin, film och barer. Ungefär som det brukar vara då alltså, och precis så som det ska vara.

Idag är jag förkyld , men det känns bra att man kan hantera det på egen hand. Honungsvatten, The Killers och päron består dagens kur av.
Puss

Unless she goes completley beserk

Ibland är mina flickor lite små roliga :

En dag när jag och åttaåriga Maddie går igenom stan så pekar hon mot en byggnad som tydligen är mödravårdscentralen och säger : "Okej, Stina, thats where you go if you get pregnant and want to have a baby".
Hahah Tack för informationen, men lär inte behöva det.

Häromdagen, vid middagsbordet:
Fiona : Stina ordered tickets for kings of leon today.
Anouskha: Is she allowed to , mommy?
Maddie: Well, duh, she's allowed to do whatever she wants.
Anouskha: Well no, not whatever she wants. She's almost allowed anything, unless she goes completley beserk and becomes an alcoholic or take cocaine

Väldigt klarsynt, måste jag säga :)

Måndag




Bjuder på två bilder från helgen, som ni kan se har varit mycket fin! Lärt känna Elena, från Danmark och Anais, från frankrike mer och de är riktigt roliga tjejer. Idag har det varit jobb som vanligt plus lunch med Elena. Upptäckt flera kulturskillnader de senaste dagarna. Det visar sig att jag inte ska salta barnens mat, överhuvudtaget. Smaklöst och fint ska det vara :) En annan skillnad är hur avancerad åtta-åringens matte är. När jag var åtta hade jag bara läst matte i ett år, och när jag ser hennes matte tycker jag att det påminner ganska så mycket om matten jag läste för två år sen(stödmatte, stödmatte, stödmatte!). Kan bli intressant när jag ska hjälpa henne sen!
Puss!

Worcester






Jag lever och mår bra. Dagen har bestått av shopping, och massor av jobb (pastarätter, tvättning, strykning, läxhjälp, lunchboxar, städning, lämning vid skolan, hämtning vid skolan), så nu är jag ganska så slutkörd. Imorgon är det utgång som gäller.
Cheers!



Söndag

Hej!
Första helgen i england har passerat fint, den har innehållit både fina och jobbiga stunder. Vi börjar med det roliga! Var ute med Elena i fredags. Hittade några riktigt härliga barer och träffade kul folk. Lördagen spenderade vi på stan  shoppade och käkade lunch och avslutade kvällen med green street hooligans (ja, jag tänkte på dig hela tiden sara ). Har dock haft en jättejobbig natt, då jag väcks av att ngt ramlar ner på mitt huvudet och börjar krypa. Visar sig att det är den största spindeln jag någonsin har sett, och som kryper runt i mitt rum med ljudliga steg. De som känner mig vet att jag har en stor förbi för spindlar och drömmer ofta mardrömmar om dom. Kunde inte sova jättebra efter det. Dock känns det bättre nu när jag har skypat med Aina. :)
Kristin kommer hit om två veckor! LYCKA!
Saknar er ALLA där hemma.


Onsdag

Idag har jag börjat jobba, kan man kanske säga. Eller rättare sagt, börjat lära mig jobbet och vad jag ska göra och vad som förväntas av mig. Jag gick med Maddie till skolan idag, och såg alla 4-9 åringarna i skoluniformer, så underbart söta allihop. Sen var jag på det loka colleget och gjorde ett engelska test, och det visar sig att det finns en kurs tillgänglig, men det är bara frågan om jag kan gå , eftersom tiden krockar något med mina arbetstider. Fiona och Jez zkulle diskutera det ikväll, sen får vi se. Har undersökt staden idag, och upptäckt att det är himla fint, framför allt nere vid floden där det finns pubar, parker och ett mcdonalds(woho!). Jag bor ca 2 km från centrum, vilket betyder att jag bor 2 km från topshop, H&M, HMV och så vidare. FINT. Ikväll har jag strukit oändligt mycket med kläder och umgåtts lite med flickorna, senare blir det middar med Fiona och Jez. Har även ett engelskt nummer nu, hoppas att ni fått det, er som jag skickat till! Har fortfranade kvar mitt gamla också, om ni undrar :)
Pusss


RSS 2.0