Oh me Oh my

Jag vet att jag är ungefär två år efter alla andra men för några dagar sedan började jag kolla på The Vampire Diaries. Det ångrar jag bittert nu. JAG KAN INTE SLUTA TITTA. Jag är fast. Jag föll totalt för dramat, intrigerna mellan bröderna och Damon, Damon, Damon. Can never get enough of Damon(eller Ian Somerhalder som han igentligen heter)
Ja, Då vet ni det iallafall.

Even though it was only one night It was fucking strange

Jag är förkyld, o så förkyld. Jag är orkeslös och blek och fnasig. Jag har kollat på mycket film och kännt mig allmänt tom i huvudet. Ska till jobbet imorgon dock eftersom jag har min sista dag på Attarp, och jag känner att jag behöver säga hejdå till människorna där.
Andra nyheter är att jag var i London och hälsade på Aina. Det blev en helg som inte går att beskriva med ord, men jag ska försöka. Att återvända till England kändes konstigt. Det kändes inte som att åka bort. Det kändes lite som att komma tillbaka hem, ett hem som inte längre är mitt. Det var typiskt engelskt höstväder. Dimmigt, fuktigt, och den där speciella känslan i luften som inte riktigt går att sätta ord på. Tog tåget in till London, och insåg att bäckarna med stenbroar över fanns kvar, fälten med murgröna runtomkring finns kvar, och husen som är alldeles för små och överfyllda med saker och alldeles för tätt intill grannen finns kvar.
Kom in till London och fördrev några timmar själv med att äta skräpmat och gå vilse och sedan hitta tillbaka och testa vintagekläder. Sen mötte jag upp Aina på "The meeting place" och det var otroligt fint att träffa henne igen. Vi hade mycket skvaller,kramar och skratt att ta igen. Vi åkte hem till Aina i Shadwell och lyssnade på musik och asgarvade åt vår extrema bra humor. Sen var det dags att gå ut. Vi tog oss till...någonstans där hennes kompisar bor och hade förfest, sen åkte vi vidare ut till en klubb. Sjukt bra musik där, spelade Killers, Muse, Two door cinema club, Chemical brothers. De spelade antagligen massvis med annan bra musik, men det hann jag inte höra eftersom jag tappade bort min plånbok och hade mitt livs breakdown. Vi åkte hem och sov och dagen efter ringde vi klubben och de hade fått in min plånbok! Lättnad gånger tusen.
Resten av dagen blev det shopping på oxfordstreet,var ju tvungen att hitta outfits inför kvällens nya äventyr. Vi började med en pub i Shoreditch. Efter det skulle vi ta en taxi vidare till Camden, och då såg vi killen som spelar Dudley i Harry Potter filmerna! Det ni!
Resten av kvällen spenderades på Electric Ballroom. Aina kände sig lite felplacerad, men jag kände mig right at home :) Efteråt blev det mystiska "taxi"-resor med mysko men snygga Londonbor och sen ett möte med deras ännu mer mysko men desto roligare roommate.
Nästa dag åkte vi till en himla fint köpcenter och åt pastarätter och gick på bio.
Tack alla käraste Aina för finaste och knäppaste helgen. Nicenicenicenicenice
I övrigt har Matilda haft sin födelsedagsförfest. Blev en himla fin kväll med mycket drinks och extremt fint sällskap.
Pussss

Söndag

Haft en trevlig helg! Efter jobbet åkte jag in till stan och fikade med Sara och Matilda vilket sjävklart var mysigt. Sa farväl till Sara som åker till staterna i en vecka. Avundsjuk? Nee vadå?
Resten av helgen spenderades tillsammans med mina bröder och Johanna. Vi firade min 20årsdag eftersom Mats och Johanna befann sig på Bali när jag fyllde år. Jag bestämde maten och då blev det potatisgratäng och kyckling filé! Till förrätt var tapenad, och till efterrätt fick de marängsvish.
Sen fíck jag presenter! Jag fick en flaska Jack Daniels och en t-shirt med John Lennon tryck. De känner mig väl, mina kära bröder. Det känns väldigt tryggt att ha så fina syskon.

Igår köpte jag en ny dator! En vit Sony sitter jag just nu och skriver ifrån. Gillar den skarpt och dessutom är det otroligt skönt att ha en egen dator och kunna ladda ner vad man vill och hålla kontakt med folk som inte är närvarande och så vidare.

Idag har jag även övningskört. Måste väl säga att det går framåt, men känner mig ändå himla osäker över det.
Imorgon är det tillbaka till Attarpskolan.
Pusssssss

RSS 2.0