Glasgow

Helgen i Glasgow var mycket fin.
Hälsade på en arbetskamrat till Mamma, fast fick reda på när jag kom dit att hon hade bokat in mig på ett hotell eftersom hennes lägenhet tydligen var i kaos pågrund av att taket hade rasat ihop eller något liknande(Brittiska hus, vad ska man säga?)
På fredagen när jag kom dit visade hon runt mig i stan, som var mycket trevlig, med mycket gatumusikanter och gamla hus och liknande. På kvällen, efter en nap på mitt hotellrum , mötte jag up henne igen och vi gick och käkade grekiskt. På kvällen tittade jag på HarryPotter and the deathly hallows. Inte fullt lika episkt som när jag och Kristin såg den i Cardiff kanske, men iallafall.
På lördagen blev det vintageshopping för hela slanten. Glasgow har en sjukt bra utbud av vintage, NAJS.
På kvällen åt vi kinesiskt , sen gick vi vidare till en pub och sen gick vi över gaten till en liten liten biograf där man kunde köpa med sig alkohol in, så jag köpte en kopparbergs cider och drack samtidigt som vi kollade på Source Code med Jake Gyllenhall. Mycket förvirrande film men himla spännande!
Idag hann jag med att titta i några mer affärer innan jag skulle ta mitt plan hem igen.
Jag gillar Glasgow!
Pusssss

Positivt tänkande del 3

Upptäckte idag att jag fortfarande är JÄVLIGT bra på att leka med Barbie. Imponerade på en viss 9-åring.

Måndag

I helgen var det födelsedagsfest. Anais fyllde 20 och det firades tillsammans med fransyskor, belgare, tjecker, polacker, och engelsmän. Gud vet vart hon hittat allt folk. Det blev en kul kväll med trevligt folk, bubbel, och dans dans dans. Satt ute mitt i natten med bara ben , utan att frysa. Det ni. Vårterminen är här.
Annars är det jobbjobbjobb.
På fredag åker jag till Glasgow.
PUSS

Visdomsord från Maddie Clarke-Newell

Idag har vi bakat fudge, jag och tjejerna. I receptet står det att man ska "Beat the mixture until it's smooth". Anoushka försöker först, men jag får ta över ganska snabbt.
Anoushka: How do you make it that smooth?
Maddie: She just can. She's like magic. It's what she does for a living.

Ibland behöver man höra sådana ord <3

Måndag

Världens finaste helg i London. Herregud, vad vad ska jag börja?
Jo, det började med att jag mötte upp Kristin och Ainas på Paddington, sen tog vi oss igenom vårsolnedgång till Hard Rock Café. Paltkoma och underbar musik! Sen åkte vi hem till Aina och mötte hennes house-mates. NIICE.
På lördagen gick vi ut hårt på häng i Hyde-park. Så himla fint att ligga i solsken mitt i Londons befolkning och kolla på människorna som går förbi och ha fin musik i öronen och fina vänner att småprata med.
Efter det tubade vi oss till Regent park och käkade lunch där.Ganska mycket prat om framtiden, det förflutna och nuläget.
Efter det tog vi oss tillbaka hem till Aina och chillade lite innan vi gjorde oss ordning för kvällen.
Vi åkte till Camden och började kvällen på en pub, sen gick vi vidare till Fly bar, där de spelade sjukt bra musik. Dansade till Strokes, Arctic Monkeys, Smiths, och Vaccines, för att bara nämna några. BRA KVÄLL.
På söndagen tog vi oss till Brick Lane och fikade på Kristins och Ainas favorit-fik där. Sen åt vi lunch på trottoaren och tittade på snygga killar. Jag köpte även en jättefin liten utgångs-väska.
SEN! SEN! Jag och tjejerna satte oss på ett torg för att dricka något. Kristin bestämmer sig för att vi ska flytta på oss på grund av bättre sol-läge. Då ser jag en kille jag känner igen lite. Jag kopplar inte riktigt så jag säger ganska relativt lungt till Aina "Ser du vem det är? Ser du vem det är? . Och hon säger ganska lungt men välidgt bestämt "Det är ALEX TURNER. " Och vi springer dit på två sekunder typ. Vi sprang alltså ikapp sångaren i Arctic Monkeys. Kändes helt sjukt att stå framför en person som man sätt så mycket i intervjuer, live-klipp, vars dialekt och röst och musik man älskar. Overkligt. Surreal. Han sa att Aina säkert var "very hugable". Vi fnissade galet. Efteråt skakade vi. Jag har spelat stunden i mitt huvud om och om igen och jag kan fortfarande inte tro det.
EN MYCKET BRA HELG MED BÄSTA MÄNNISKOR.
Tyvärr har jag inga bilder eftersom jag glömde ladda min kamera, dock har Kristin lite bilder (KristinDaae.blogg.se), och Aina(paniconthestreetsoflondon.webblogg.se) kommer antagligen uppdatera om helgen också.
Idag har varit en lååång jobbdag eftersom flickorna är lediga från skolan. Deras ledighet innebär mer jobb för mig, men har varit helt okej ändå. Har bakat kärleksmums med dom och hoppas studsmatta blandannat. Skönt att dagen går mot sitt slut ändå.
PUSS

Lördag

Har åkt på en riktig illa förkylning. Inte kul. Var meningen att jag skulle åka till Birmingham och gå ut igår men ibland får man helt enkelt inse sina gränser. Jag vill inte riskera att bli ännu sjukare, satsar på nästa helg istället!  Då bär det av till London igen, för att spendera kvalitetstid med Aina och Kristin <3
Har dock haft en väldigt fin dag på stan med Lilen, Anais och Dorian. Satt nere vid floden och drack cola, fönstershoppade och skämtade om spanska uttryck och sånt. Tycker verkligen jättemycket om Lilen och Anais, känner att jag kommit dem närmre på sistone.
Iövrigt spenderar jag tid med att titta på Inbetweeners. Så otroligt roligt!

RSS 2.0