La Réunion

 
 
I helgen var Anais i Montpellier och hälsade på mig! Det var en av de bättre helgerna jag haft under min vistelse här faktiskt. Fredagkvällen blev det reunion med Worcester-gänget, Jag,Anais och Helen. Så himla fint att vara tillsammans alla tre igen och att jag faktiskt kan prata franska med dem nu. 
Vi började med Pizza på mitt rum, vidare för vin hos Helens kompis Zoey, och sen vidare till en fest som bekanta till Helen. 
Lördagen var det shopping som gällde sen på kvällen gick vi till Panama och dansade. Söndagen bestod av film och tjejsnack och häng i köket.
Fortfarande så tacksam att jag hållt kontakten med dessa tjejer,och väldigt glad över att vi skapar fler minnen tillsammans. Nästa gång blir i Sverige förhoppningsvis. 
 
I övrigt har jag TRE dagar kvar i Montpellier. Känns helt sjukt. Sista kvällen är planerad och det blir en klassisk Montpellier kväll ala Le huit och Cargo. Ska försöka att njuta så mycket som möjligt av de sista dagarna.
BISOUS

We've come too far to give up who we are So let's raise the bar and our cups to the stars

Äntligen är jag nästan totalt fri från en veckas grav förkylning. Gillar INTE att missa kvällar på Le Huit och Cargo! Helgen bestod av shopping och lungt barhäng och idag hängde vi i parken efter skolan. SÅ VARMT. Ikväll är det Robin Hood och sen Australian Bar som gäller. 
 
Här kommer lite tidigare publicerade bilder ; 
Vi hakade på holländarnas firande av queensday/kröningen av deras nya kung. Ibland känns det som jag tar in mer holländsk kultur trots att jag befinner mig i frankrike. Antar att det blir så när jag bor i ett hus med ca 10 Holländare/Belgare.
Picknick!! :)
 
Det var nog allt jag hade att säga för tillfället.
PUSS

RSS 2.0