Monday

OKej internet ar jattesegt och funkar knappt sa skriker veldigt kortfattat. Har nu varit pa resande fot i exakt en vecka. Hanoi ar bullrigt, fullt av mopeder(inte motorcyklar,mohaha),vi drommer konstiga drommar bade jag och Mathilda,och vara har ar stora pa grund av luftfuktigheten. Maten ar EXTREMT god. Igar satt vi och drack drinkar hogt uppe pa ett hotell och idag satt vi pa balkongen pa var favoritresturang som heter Marilyn. Det ar en resturang bakom en kladesaffar. Har varit pa museum och tempel och ikvall ska vi se en water puppet show och sen ga pa Night Market.

Imorgon aker vi till Halong Bay. Blir intressant. Hoppas allt ar bra med er dar hemma. Puss


Hanoi

Har nu anlendit till Hanoi efter annu en problemfri resa. Hanoi kandes vid forsta anblicken veldigt overveldigande med intensiv trafik och med en valuta som ar svar att forsta sig pa. Efter att ha promenerat(och nestan gatt vilse) runt i staden en bit, och atit SJUKT god kyckling-nudel wook kenner vi nog att det ska ga att forsta sig pa det har ocksa. Det ar definitift varmare har an i Bejing och fuktigare. Mathilda klagar redan over sitt har. :)

Sista dagarna i Bejing var underbara. Himmelska fridens torg och den forbjudna staden var STORT och coolt. Vi at pekinganka pa en resturang med fiskar i stora pasar med vatten och acklats av kineser som spottar varsomhelst och narsomhelst. Har festat med Kanadensare, Britter, Australiensare och Nya Zeelendare. Bejings uteliv leverade minst sagt. Kan kanske bero pa att sallskapet var himla fint ocksa, och flera av vara hostellkamrater ar redan saknade. Som backpacker rookie kan jag konstatera att jag diggar hostellivet.

Imorgon ska vi turista och se vad Hanoi har att erbjuda. BRING IT ON.

The Great Wall

Idag har vi sett den Kinesiska muren! Fick vibbar fran Mulan och aven vardkasarna i Sagan om ringen. Kandes ganska sa overkligt och jag forundrades over hur man kunnat bygga sa langt. Det var lite kallt men solen sken sa allt blev himla vackert. Ar stolt over mig och Mathilda som gick upp for den langa branten upp till muren, istellet for att ta en sittlift som alla andra.Vi fick aven en god lunch som inneholl massa olika kycklingratter och ris bland annat. NICE. Tyvarr funkar det inte att setta in bilder pa denna datorn har. Nagot annat som inte funkar(eller inte finns overhuvudtaget) ar facebook.
Ikvell ar det gratismat pa hostellet och heng i baren har som geller! De satte precis pa Bad romance med Lady Gaga sa det kan nog bli braaaa.

Bejing

Har nu kommit fram till Bejing! Vi har installerat oss pa hostellet och det verkar himla mysigt. Mycket ungdomar av olika nationaliteter. Mathilda har redan blivit bundis med en hund som bor pa hostellet.
Imorgon har vi en bokad tour till Kinesiska muren.Spannande!
Vi ska snart ut och leta efter ett stalle att ata,vilket kan bli lite av en utmaning eftersom det mesta i Bejing ar stang pa grund av deras nyarsfirande.

Resan hit gick jattebra! Var en timme forsenad fran Goteborg, men det var lungt eftersom vi hade laaang vantetid i Istanbul. I Istanbull gick vi pa planet till Kina som visade sig vara nastintill tomt! Forvanad att de ens flog det. Vi hade iallafall det jattemysigt med vin och film. Jag sov flera timmar liggandes over tre saten. LYX.

MAMMA OCH PAPPA! MIN MOBIL FUNKAR INTE. MEN JAG LEVER OCH MAR BRA

I can sense departure in the air

Resefeber! Kan knappt fatta att det är imorgon vi åker. Resan vi gör kommer innehålla länder som Kina, Vietnamn,Kambodja, Thailand och Singapore.  Det ska bli oerhört skönt att få en paus i vardagen och få uppleva något nytt. En helt ny världsdel tillsammans med en av mina bästa vänner Mathilda. Just nu känner jag en blandning av nervositet och förväntan inför det som vi har framför oss.

IMORGON.

Opublicerade bilder från hösten 2011



To much heaven on their minds

Jesus Christ Superstar är definitift en av det bästa musikalerna någonsin.

RSS 2.0