Tisdag



Jag och Sanja (lite äldre bild dock) tog en cykel tur i vårkvällen idag. Bästa på länge!  Imorgon väntar svenska nationella Prov från kl 8-13..ohmy. Önska mig lycka till. Puss


While my guitar gently weeps




I look at the world and I notice it's turning
While my guitar gently weeps
With every mistake we must surely be learning
Still my guitar gently weeps

Här kommer våren, Det har jag lärt mig





Beroende




Så här brukar det se ut när jag och Sara är i Farten, dormo, dormo dormo!

En kärlekshistoria












VILKEN FILM!





The Edge Of Love



Ikväll ska jag och Havert bege oss till wales, tillsammans med William och Dylan. Det blir nog lite tacos , muffins och läsk på vägen också. PUSS.

Helgen har förövrigt varit mys. Fredag med sara, kollade på film, somnade i hennes soffa med en otrolig solnedgång. Lördagen visade jag Across The Universe för mamma, Hon grät, och det ska nämnas att hon är en kräsen kvinna när det kommer till film!

Dagens bilder i svartvitt




who's your mama?, som sara hade sagt, hahaha.

Like endless Rain









Images of broken light which
dance before me like a million eyes
That call me on and on across the universe
Thoughts meander like a
restless wind inside a letter box
they tumble blindly as they make their way
across the universe


Bästa filmen, med härigaste musiken, underbara Jim sturgess som har den snyggaste dialekten, och de bästa minnena.


Yeah you, you got that something.

Nu är jag nysimmad och bra. Tack Kristin för att du gör mig till en bättre människa, haha. Nu är spaghetti på kokning, och köttfärsen är klar. JAG LAGAR MAT, hur duktigt är inte det, för att vara Stina Johansson.

Bästa låten of the moment: The Beatles- I wanna hold you hand

Nu ska jag snart sätta på Across The universe snart, eller kanske australia, får se :)

PUSS, Imorgon blir det span på håltimmen med tjejerna. Hell yeah


All The Plans



Världens bästa album, fick den äntligen på posten idag. Just nu sitter jag och lyssnar och blir alldeles kär, Varenda låt är fulländad! Äntligen nyutkommen musik som faktiskt är bra. Känns sjukt bra att veta att det finns annan musik idag, än Kate Perry,Lady GaGa, och Pink. Jag säger inte att folk inte får lyssna på sådan musik, jag säger bara att jag själv hatar det :) Imorgon har jag studiedag, men jag ska ge migg upp tidigt ändå, för att simma med Kristin. Efter det blir det hem och kolla på film, och äta köttfärssås och spaghetti(jag kommer aldrig bli vegitarian, Förlåt, Aina, Kristin och Malin, men hell yeah to Mathilda och Sara)
Pusss, Godnatt

Remember , I'll always be true



Världens underbaraste scen från världens underbaraste film, Across the universe. Jag totalt älskar hela filmen, hela känslan och stämningen, och självklart en av de mest brittiska och charmigaste männen i, Jim Sturgess.
 Jag vill inget annat än att bli upptryckt på en brittisk brick-wall och ha en britt som sjunger lite viskande härliga låtar. Jag vill till England, helt enkelt.

En ljus tisdagskväll i Mars

Yes, the blogg Is back on track.  Tack Sara, för att du hjälpte med bloggen, din lilla jävel ;) Nu ska jag försöka hålla den igång också, ni får påminna mig , men jag ska verkligen försöka! Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0