Fredag

Hej!
Familjen har haft ledigt denna vecka, det är "halft-term", deras version av höstlov. Detta betyder mindre jobb för mig. NICE.
Idag var jag och familjen på bio. Vi såg The legend of the guardians, en animerad barnfilm. Jag var nog den som uppskattade den mest. Mycket vacker gjord, lagom sorlig och bra budskap. Blev riktigt berörd faktiskt.

Imorgon åker jag till Cambridge. Ska bli underbart!


Bjuder på en bild från tidigare idag, när flickorna skulle iväg på halloween kalas. Så söta, ellerhur? Maddie som häxa och Anouskha som vampyr.



Sunday night

Hej!
Har haft en mycket fin helg tillsammans med fransyskorna. Jag har varit ensam hemma sen i lördags morgon, så igår hängde vi här. Vi åt pizza och kollade på Love Actually.Vi upptäckte att det är inte en jättebra film att titta på om man är benägen för hemlängtan. Framåt kvällen satte vi på party musik, sminkade oss öppnade vinflaskan och begav oss ut i Worceser. Blev en kul kväll med mycket dans och nya människor.

Imorse vaknade vi alldeles för tidigt, pratade om livet som au-pair och kollade på vänner. Vi gick och köpte frallor och frukt och åt i lugn och ro. Sen var de gulliga och hjälpte mig att städa lite, så det blir mindre jobb imorgon. Au-pair solidaritet!

Nu har de gått hem och how to lose a guy in 10 days på tv, och senare går Tio orsaker att hata dig.Där emellan ska jag skypa lite med Mathilda! Fint!

Förövrigt lyssnar jag på Kings of leons nya album. Helt fantastiskt bra! Mindre än två månader kvar tills jag får se dem!

Imorgon är det ännu en vecka. Hejja!
Puss

Söndag

Återigen söndag. Helgen har varit mycket fin! I lördags tog jag, Helen och Anais tåget till Bristol för att undersöka denna stad. Vi åt på ett buffé ställe som var mycket gott(inte lika bra som chili thai dock), skrattade massa åt lama saker,och shoppade och allmänt strosade runt. Sov hela tågresan hem, var sjukt trött.
Sen på kvällen gick vi ut i Worcester. Upptäckte lite nya ställen, dansade till sjukt bra musik, och bara levde livet.
Idag har jag städat mitt rum och allmänt segat. Söndagar brukar gå åt till att göra så lite som möjligt.

Har bokat biljetter hem till Sverige för min Jul-vistelse. Kul! Kommer åka till jönköping den 22 december och åka tillbaka till worcester den trejde. På dit-resan kommer jag åka tillsammans med Kristin, så himla fint! Kommer bli underbart att komma hem lite, äta mat, träffa alla, och allmänt njuta av att det är jul, ledigt och att vara hemma.

Pappa har bokat biljetter till en fotbollsmatch när han och mamma är här, så den 6 November ska vi se Birmingham - Westham. NIICE. Inte för att jag är någon fotbolls fantast, men fotboll i England är ju ändå speciellt.

Puss


Onsdag




Lite bilder från i Fredags, som blev en jättetrevlig kväll! Jag och Anais träffade Helen för första gången, och det visar sig vara en urgullig tjej. Hon gillar att dansa till Michael Jackson, STORT plus i mina ögon. Jag får hoppas att mina franska kunskaper kan utvecklas lite nu när jag umgås med två fransyskor, även om de faktiskt helst vill prata engelska. Hade lunch med dem idag, och vi skrattade mycket och pratade om nittiotals musik vi gillade när vi var små. Tänk vad lika det kan vara trots att man är född i olika länder. Visserligen i samma världsdel, men ändå!

Annars har jag jobbat på som vanligt. Känner att jag lär mig mer och mer för varje dag som går. Känns bra, även om det är väldigt krävande ibland.

Skypade med Sara idag. Så himla fint att höra hennes röst. Det var precis som det ska vara, pratade i en halvtimme för sen skulle jag iväg, men under den halvtimmen skrattade vi nog konstant. Mer skype med vänner tack! Saknar er.

Imorgon är det engelska-kursen som gäller! Det ser jag fram emot, det är himla kul. Kan berätta mer om det imorgon.

PUSS

Fredag

Äntligen helg! Så skönt.
Sitter just nu och lyssnar på ett radio-program där Cillian Murphy är gäst Dj. Första låten han väljer att spela, eftersom det är hans favoritlåt of all times, är Happiness is a warm gun med The Beatles. Där sitter han alltså och pratar om låten med sin irländska dialekt och jag kommer nog aldrig sluta upp att häpnas över honom. Jag har börjar en engelska kurs och min lärare är från Irland, och hon pratar gärna om honom. Jag gillar henne, haha.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på någon riktigt bra film och läsa Russell Brands nya bok som är oerhört skrattframkallande. Tänke gå och köpa lite onyttigheter bara för att skämma bort mig själv riktigt mycket också.

De senaste dagarna har bestått lunch, solsken och shopping med Anais. Hon ville hitte end mindre väska som det är lätt att dansa med. Det bådar ju gott inför imorgon då vi ska ut. Jag köpte en byxdress på rea. Sådant blir man alltid glad av. Den var blommig, man måste variera sig lite , inte sant? 

 Det har kommit en ny fransk au-pair hit ny, en annan en den franska som först var här, men hon bestämde sig för att åka hem igen, så ny är det ytterligare än nu. Vi ska nog träffa henne imorgon, det blir intressant.

En sak jag gillar starkt med England är tidningarna. På omslagen är Kings of Leon, John Lennon o.s.v. Jag gillar även radion, som spelar favoritlåt efter favoritlåt. Sen så är det himla värmt här för att vara oktober månad, jag går liksom utan jacka ibland. Härligt!


Saknar er där hemma otroligt mycket, tänker på er hela tiden.
PUsss


Tisdag

Hej!
Skypade precis klart med Kristin, alltid lika nice att prata med henne. Pratade mycket, bland annat om hur vi saknar att kunna träffas över dagen, ta cykeln till varandra, eller bara ta en fika. Pratade också om framtiden, drömmar och allmänna minnen, fint!

Annars jobbar jag på som vanligt, tvätt, stryk, matlagning, städ, hämtning och lämning vid skolan. Igår på morgonen när jag och Maddie gick till skolan fick jag ett sånt asgarv. Maddie sjöng Human med The Killers för mig, men istället för att sjunga "And I am on my knees, looking for the answer, are we human or are we dancer", så sjöng hon " And I am on my knees, looking for my hamster, are we human and where's my hamster?". Så gullig.Hon kunde inte förstå varför det var så kul.

Nu ska jag laga lite mat, något med kykling tänkte jag.
PUSS

Min Födelsedag




Lite bilder från min födelsedag i Onsdags. Anais hade köpt tårta och jag stod för bubblet, sjukt mysigt och mycket skratt. Helgen har varit väldigt lugn, men imorgon börjar ännu en jobbvecka. Känner mig taggad, faktiskt.
PUSS


RSS 2.0