Helg i Cambridge

Haft en underbar helg hos Malin och Luke i Cambridge.
Kom hit igar och solen sken. Vi kopte kycklingsoppa fran Marcs And Spencer plus vitloksbrod, himla gott. Sen gick jag och Malin ner till stan och handlade lite infor kvellen. Mycket mysigt med bland annat ett Beatles-coverband!

Pa kvellen kom Malin och Lukes venner hit och det bjods pa massor av glogg,pepparkakor,julskum,prinskorv,sill och mycket andra svenska jul-grejer. En jettetrevlig kvell med trevligt folk och god mat och dricka.

Idag har vi suttit vid den oppna brasan och druckit kaffe och te och lest. Vi har even gjort ett pepparkakshus vilket veckte manga minnen fran barndomen!
Nu ska jag och Malin ga en promenads lengst floden sen bar det tillbaka till Worcester, vilket innerbar inget internet igen.
Imorgon borjar min sista hela jobbvecka innan jul. HERLIGT.
Pa fredag ar det kings of leon. AHHH.
Pusssss

Torsdag

Kommer inte ha internet i huset pa en manad. Kul, jattekul! Sjukt tur att jag aker hem over jul om tva veckor. Sitter just nu pa colleget och skriver. Ska snart luncha med Anais och sedan ska jag pa carol service som Maddies skola anordnar. Det blir julsanger och liknande.
Imorgon ska jag babysit och pa lordag aker jag till Cambridge. Kanske kan uppdatera darifran ocksa.
Imorgon ar det en vecka kvar tills Kings of Leon! AHH!
Langtar till jul oerhort mycket.
Pusss


And our dreams will break the boundaries of our fear

Jag har världens bästa vänner. Jag vet att de flesta säger så, men i mitt fall är det faktiskt sant.
De har fått mig att le och skratta varje dag i flera år, och trots att vi inte träffas varje dag eller lika ofta längre så får de fortfarande mig att skratta. Oftast utan att de vet om det, helt oavsiktligt.
De är sådär härligt knäppa, roliga, charmiga, fina, snygga, snälla, smarta och kloka. Tillsammans med dem vet jag att det är okej att vara precis så som jag är. Med dem känner jag mig helt totalt trygg och glad.
Jag drabbas ofta av en rädsla av att glida ifrån varandra, men jag inser sen att , nej, vi betyder för mycket för varandra. Vi har för mycket minnen, för mycket skratt, interna skämt emellan oss för att någonsin kunna glömma varandra. Med dem har jag de finaste minnena som värmer en kall december i England.
Tiden vi haft är oslagbar, men det är inte slut än.
Vad jag försöker säga är att ni är BÄST BÄST BÄST

Jag saknar er så, vi ses till jul!

Back on track

Har internet igen! Det har varit nere sen i måndags, men nu är det tillbaka, lycka!
Har haft ett par tuffa dagar med feber, magsjuka och hemlängtan. Nu är det dock bättre och jag kan försöka blogga lite mer nu när internet funkar.
Pussss

RSS 2.0