I've been gone for such a long time

Allt ar packat, mitt rum ar utstadat,lamnat mina nycklar och engelsk teleofn sagt hejda till alla har. Jag ar redo att aka hem. Avskedsmiddag pa Pizza Express igar, himla fint. Avskedsdrinkar pa Heroes i Onsdags, resulterar i att jag fortfarande har somnbrist, med vad gor det. Jag ar pa vag nu. Tillbaka.
puss

So pack my bags, and I'll be on my way

Då var jag inne på min sista vecka. Ungefär fyra dagar kvar, dagar som kommer innehålla två avskedsmiddagar, packning, Inbetweeners, lite jobb, och allmänt försöka ta in det sista av England.
Jag har börjat packa. Känns helt sjukt. Jag tror faktiskt att jag ska lyckas med att få plats med allt! Jag har nog ärvt pappas packnings-skills. Jag och Maddie började nästan och gråta idag när hon åt sina köttbullar jag hade stekt åt henne. Hon sa "Next time can you cook them like this?...Oh...There won't be a next time" :'( Kommer sakna henne så himla mycket. Hon är den sötaste, slugaste, fyndigaste lilla människan jag vet. Hon har varit solstrålen i mitt liv när jag haft lite smått panik över den övriga situationen i huset.
Hade en sista utgång i Worcester I Lördags. Floppade lite på grund av fransyskor och deras drama över ex-pojkvänner och nuvarande pojkvänner, men när jag tänker tillbaka fanns det kanske vissa ljuspunkter. Klubbarna och dess priser är något annat jag kommer sakna med England.
Trots det faktum att det finns saker jag verkligen älskar med England, så har Jönköping något ovärderligt. Mina vänner och familj. Och på Lördag träffas vi igen.

Elodié, Jag och Valerié I Lördags

Tisdag

Sjukt förkyld. Helt slutkörd. Orklös. Buhuuuuuu. Har ätit nudelsoppa och kollat på Misfits(fortfarande favoritserie) för att kurera mig men det verkade inte hjälpa riktigt.Hoppas jag blir bättre tills avskedsfesten på lördag.
12 dagar kvar.
Orkar inte skriva något mer så bjuder på en bild på mig och Maddie i mina solglasögon(som jag tappade bort i fredags :( Så går det när man har på sig dem på en klubb klockan 2 på morgonen. Suck)

I guarantee you'll miss me

TVÅ VECKOR KVAR!
Ikväll blir det utgång med Elodié och hennes kompis Kat, KUL! Först blir det käk på Nandos som har fri påfyllning av Cocacola. Tihi.
Förövrigt är det bara jag och Lilen kvar av Au-pairerna i Worcester. Anais åkte hem två veckor en planerat, Sabrina pallade inte och Doriane blev sparkad. Höhö.
Ikväll ska jag njuta av min näst sista utgång i England. Ska försöka ta in varenda sekund av Mr.Saxobeat och Changed the way you kissed me, lukten av Fish and Chips på vägen ner mot stan och möta alla random smiles.
Snart är jag tillbaka där jag hör hemma.
PUSS

Aberdovey, Wales


Fredag

Det börjar kännas nu. Slutet. Folk förbereder sig för hemresa, eller så är de redan hemma för att de sparkas från sitt jobb eller inte pallar det( haha SUCKERS). Kan stolt säga att jag är den som bestått längst av de jag lärt känna här.
Känns bra att det är mina sista tre veckor här nu. Jag ska fokusera på att njuta av det som England har att erbjuda.
I Onsdags var jag, Sabrina, Elodié och Valerié på bio och såg Bridesmaids. Så himla rolig, skrattade högt flera gånger(för det gör jag aldrig annars?) Dagen innan såg jag Bride Wars på tv. Också bra. VAD HÄNDER MED MIG? Massa bröllopsfilmer? Gosh.
Nu ska jag ner till stan och fika med Sabrina. Antagligen sista gången för hon åker hem igen på Tisdag.
Ikväll åker jag till Wales med Mamma, Pappa och Moster! FIIIIIIIIIINT.
puss

RSS 2.0