Hanoi

Har nu anlendit till Hanoi efter annu en problemfri resa. Hanoi kandes vid forsta anblicken veldigt overveldigande med intensiv trafik och med en valuta som ar svar att forsta sig pa. Efter att ha promenerat(och nestan gatt vilse) runt i staden en bit, och atit SJUKT god kyckling-nudel wook kenner vi nog att det ska ga att forsta sig pa det har ocksa. Det ar definitift varmare har an i Bejing och fuktigare. Mathilda klagar redan over sitt har. :)

Sista dagarna i Bejing var underbara. Himmelska fridens torg och den forbjudna staden var STORT och coolt. Vi at pekinganka pa en resturang med fiskar i stora pasar med vatten och acklats av kineser som spottar varsomhelst och narsomhelst. Har festat med Kanadensare, Britter, Australiensare och Nya Zeelendare. Bejings uteliv leverade minst sagt. Kan kanske bero pa att sallskapet var himla fint ocksa, och flera av vara hostellkamrater ar redan saknade. Som backpacker rookie kan jag konstatera att jag diggar hostellivet.

Imorgon ska vi turista och se vad Hanoi har att erbjuda. BRING IT ON.

Kommentarer
Postat av: Frida Lygnegård

Å enjoy enjoy!

2012-01-28 @ 21:20:28
Postat av: thilda

wohohooh

2012-01-29 @ 09:38:07
Postat av: Anonym

Såg ni inte den Store rorsmannen? (dvs Mao)

2012-01-29 @ 09:42:33
Postat av: Kristin

Nice nice nice!!! Kan tänka mig att backpackerlivet passar dig som fisken i vattnet, höhö. Vill se bildeeer :) kram nemo!

2012-01-29 @ 14:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0