Söndag

Ännu en fin helg går mot sitt slut.
Igår var jag och hälsade på Kristin! Kändes som det var dags att jag besökte hennes hoods, speciellt med tanke på att hon åker hem om cirka 3 veckor!
När jag kom dit igår eftermiddag började vi med ett pubbesök. Åt en god chicken burger(för omväxlingens skull liksom). Sen gick vi till en annan, mer pittoresk pub och tog några glas och pratade om livet och allt vad det innebär. Efter det gick vi och såg Pirates of the Carribean 4. MYCKET bättre en den senaste, blev inte alls besviken faktiskt.
Sen blev vi hämtade av Kristin kollega och vi åkte igenom gröna fält och en mörkblå kvällshimmel. Fint.
Var himla kul att se hur Kristin bor. Jag gillar det, luften var frisk, himlen nära, och en känsla av gemenskap mellen de som bodde där. Vi spenderade resten av natten med att bara prata om allt, allt , allt. Somnade gott.
Morgonen efter blev kul, haha. Vi tänkte ha picknick utomhus i Melton, men det började regna. Så då hade vi ungefär 2 minuter på oss att ändra om våra planer innan vår poteniella skjuts gick. HAHA. Vi fick låna Kristins chefs lägenhet (en äkta ungkars lya) , och hade picknicken där och kollade på Bridget Jones diary.
Efter det gick vi till ett Café och insåg att vår tid tillsammans i England är över. HUR HÄNDE DETTA? HUR BLEV DET VÅR SISTA HELG I ENGLAND TILLSAMMANS?HUR ÄR DET REDAN I SLUTET PÅ MAJ? Vi försökte på något sätt sammanfatta tiden här, gick väl sådär, eller Kristin?
På ett sätt är det väldigt sorligt att vår tid här går mot sitt slut. Men denna helgen kändes på något sätt som en början. Början på ett slut. Ett slut som jag är mer än redo för.

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad mystigt det låter :)

2011-05-22 @ 23:21:11
Postat av: Sarabi

With hope in your hands

And air to breathe.



Stina, DU KLARAR ALLT <3

2011-05-23 @ 11:49:19
Postat av: Kristin

ah vilket fint inlägg! samanfattade vår helg perfekt! det var MYS när du var här!

2011-05-23 @ 13:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0